Avertizarile presedintelui American Chamber of Commerce in Romania pentru incarcatul an 2016

Joi, 17 Martie 2016, ora 17:41
1156 citiri
Avertizarile presedintelui American Chamber of Commerce in Romania pentru incarcatul an 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Anul electoral in care ne aflam reprezinta o piatra de incercare pentru a demonstra nivelul de maturitate atins de tara noastra, sustine Daniela Nemoianu, presedintele American Chamber of Commerce (AmCham) in Romania.

Politicul reprezinta un factor deosebit de important in creionarea strategiilor de dezvoltare durabila a unei tari.

"Fragmentarea electoratului, lipsa de participare la vot, criza refugiatilor, cresterea in popularitate a unor factiuni extremiste, lipsa de reactie aliniata la nivel inalt etc. sunt probleme comune tuturor statelor europene, iar Romania invata sa faca fata acestor provocari si sa se adapteze noilor desfasurari de forte.

Consideram ca pe scena politica din Romania accentul trebuie mutat dinspre forma spre fond si ca este nevoie de o schimbare reala la toate palierele societatii romanesti, de la cel mai inalt nivel al administratiei centrale pana la cele mai mici autoritati locale", a declarat Daniela Nemoianu pentru Ziare.com.

Presedintele AmCham ...citeste mai departe despre "Avertizarile presedintelui American Chamber of Commerce in Romania pentru incarcatul an 2016" pe Ziare.com

#an electoral provocari economie Romania, #riscuri economie Romania , #Stiri Macroeconomie