Avertisment sumbru pentru Europa: Urmeaza sa vina o furtuna!

Sambata, 16 Aprilie 2016, ora 12:00
1143 citiri
Avertisment sumbru pentru Europa: Urmeaza sa vina o furtuna!
Foto: Arhiva Ziare.com

Criza din zona euro se va intoarce, iar Germania isi va face griji serioase din acest punct de vedere. Motorul economic al Batranului Continent se asteapta la o noua lovitura pentru toata regiunea.

Din vara trecuta, fluxul urias de refugiati din zonele de razboi din Orientul Mijlociu macinat de razboaie a aruncat un con de umbra asupra Batranului Continent si a devenit unul dintre cele mai importante subiecte dezbatute pe scena politica de la Berlin, dar si in mass-media germana, arata Reuters.

Insa in ultimele saptamani se observa o schimbare a situatiei, avand in vedere ca valul de imigranti a inceput sa se atenueze. In consecinta, temerile legate de situatia fragila a zonei euro s-au intors.

"Urmeaza sa vina o furtuna" - este avertismentul care a aparut zilele trecute pe prima pagina a ziarului Sueddeutsche Zeitung. "Uneori, soarta oamenilor e decisa in momentele in care nu exista situatii prea dramatice. Iar fix acest lucru se intampla acum in blocul monetar al Europei", ...citeste mai departe despre "Avertisment sumbru pentru Europa: Urmeaza sa vina o furtuna!" pe Ziare.com

#criza noua Europa, #criza zona euro, #criza Europa , #Stiri Macroeconomie