Avertisment despre facturi: Cu cat se vor scumpi gazele

Marti, 26 Mai 2015, ora 14:40
1168 citiri
Avertisment despre facturi: Cu cat se vor scumpi gazele

Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON Romania, unul din cei doi mari distribuitori locali de gaze, a declarat ca se asteapta ca Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) sa majoreze in acest an pretul gazelor naturale destinate populatiei.

"Daca liberalizarea va continua - si va continua - va avea cu siguranta un efect in pretul final al gazelor. Decizia tine de reglementator (ANRE - n.red.). Pana acum nu a fost stabilit nimic oficial, dar daca te uiti la ultimele declaratii ale oficialilor ANRE este prevazuta o crestere, dar nu a fost comunicat nimic oficial inca.

Noi nu am cerut o crestere anume in ceea ce priveste tarifele noastre. Problema noastra esentiala este ca volumele noastre de distributie s-au redus foarte mult, insa cheltuielile de baza au ramas aceleasi", a declarat Hajdinjak, intr-o conferinta de presa.

In prezent, calendarul liberalizarii pretului la gaze se afla in discutie intre Guvern, Comisia Europeana si delegatia FMI. La ...citeste mai departe despre "Avertisment despre facturi: Cu cat se vor scumpi gazele" pe Ziare.com

#scumpire gaze 2015, #scumpire gaze populatie, #scumpire gaze , #Stiri Macroeconomie