Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Autostrada paralelă cu România. Harta care arată cum poți ajunge fără sincope de la Satu Mare la Constanța pe drumuri de mare viteză

Autostrada paralelă cu România. Harta care arată cum poți ajunge fără sincope de la Satu Mare la Constanța pe drumuri de mare viteză

Un român care locuiește în Satu Mare poate ajunge la Constanța pe autostradă sau drumuri de mare viteză parcurgând patru țări.

Prin România ar trebui să străbată drumuri național până la Cluj-Napoca, apoi pe autostradă până la Sibiu, iar de aici, din nou prin calvarul de pe Valea Oltului.

Ar urca din nou pe autostradă la Pitești, cu un nou blocaj pe centura Bucureștiului. A doua zonă mai rapidă ar fi traseul dintre Capitală și Constanța.

Administratorul unei pagini de Facebook a căutat un traseu prin ”vecini” care trece prin Ungaria, Serbia, Bulgaria și, apoi, din nou prin România.

Are o lungime de circa 1.700 de kilometri și necesită aproximativ 19 ore pentru a fi parcurs, dar există avantajul unor drumuri de mare viteză, precum și faptul că se pot vizita cele trei țări vecine României.

Majoritatea traseului ”propus” este format din autostrăzi, însă există și câteva porțiuni în care acestea lipsesc, dar sunt compensate de drumuri europene moderne. ...citeste mai departe despre "Autostrada paralelă cu România. Harta care arată cum poți ajunge fără sincope de la Satu Mare la Constanța pe drumuri de mare viteză" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 113277 ori