Autostrada "blestemata", lasata in aer: Noi planuri pentru fluidizarea traficului pe Valea Prahovei

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 10:38
873 citiri
Autostrada "blestemata", lasata in aer: Noi planuri pentru fluidizarea traficului pe Valea Prahovei
Foto: Arhiva Ziare.com

Autostrada Comarnic-Brasov pare a fi blestemata, avand in vedere ca au existat trei incercari nereusite de a atribui contractul, astfel ca oficialii romani iau in calcul si alte posibilitati de a fluidiza traficul de pe Valea Prahovei.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) ar putea opta pentru doua centuri ocolitoare, in Comarnic si Busteni.

Autostrada Comarnic-Brasov, reinviata: 10 oferte depuse pentru un lot

Potrivit informatiilor obtinute de Capital, varianta de ocolire pentru Comarnic a fost impartita in doua obiective, in prima faza fiind vorba de aproximativ 2,8 km de drum national, paralel cu DN1, dar de cealalta parte a caii ferate, in timp ce a doua faza a proiectului reprezinta constructia a doua pasaje inferioare pe varianta de ocolire Comarnic la magistrala CF 300 si DN 1.

Oficialii CNADNR au declarat ca pentru primul obiectiv s-au obtinut deja avizele consiliilor tehnico-economice din cadrul CNADNR si MT.

"In luna iulie a ...citeste mai departe despre "Autostrada "blestemata", lasata in aer: Noi planuri pentru fluidizarea traficului pe Valea Prahovei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#centuri ocolitoare Comarnic Busteni, #centura ocolitoare Comarnic, #centura ocolitoare Busteni , #Stiri Macroeconomie