Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Asfalt proaspăt turnat, decopertat pentru că firma nu și-a primit banii: „Cred că suntem unici în România”

Asfalt proaspăt turnat, decopertat pentru că firma nu și-a primit banii: „Cred că suntem unici în România”

O firmă care a asfaltat un drum din orașul Aninoasa, județul Hunedoara, a decopertat strada la scurt timp după turnarea asfaltului pentru că firmele de apă și canal care au angajat-o nu s-au înțeles cu privire la plata lucrărilor de asfaltare, arată Gazeta de Dimineață.

Potrivit sursei citate, o firmă din Hațeg și una din Deva – Pro Metal și Metal Prod, au câștigat contractele pentru apă, respectiv canalizare. Bucata de drum pe unde au fost intorduse rețelele de apă și canalizare e la acest moment decopertată. Cei de la Drupo au luat asfaltul turnat, din cauza faptului că cele două firme nu au fost de acord cu prețul.

”Cele două firme s-au înțeles să pună jumătate jumătate să asfalteze înapoi strada. Lucrarea fiind finalziată, toate bune. Ei, cele două firme, după asfaltarea străzii, nu s-au înțeles la prețul asfaltului. Firma care a făcut lucrarea de asfaltare a venit și și-a luat asfaltul. După ce a fost finalizată, a venit și a rașchetat jumătate de asfalt care l-a pus și a spus firmei cu magistrala de apă, refeceți voi”, a declarat primarul orașului Aninoasa, Nicolae Dunca pentru Gazeta de Dimineață.

”Cred că suntem unici în România, nu am mai auzit așa ceva. Le-am dat termen o săptămână. Dacă nu văd activitate și nu se întrveăd demersuri pentru refacerea străzii, săptămâna viitoare o să mă adresez cu un denunț penal împotriva făptuitorilor, pentru distrugere”, a mai spus primarul.

Asfaltarea străzii din orașul Aninoasa, ar fi costat undeva la 170 mii lei fiecare dintre cele două societăți care au stricat drumul pentru a introduce țevi de apă și canalizare. ...citeste mai departe despre "Asfalt proaspăt turnat, decopertat pentru că firma nu și-a primit banii: „Cred că suntem unici în România”" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 502 ori
Citeste mai multe despreasfaltari Hunedoara Aninoasa bani economie