Apocalipsa 2016. Avertismentul profetilor si norocul Romaniei

Duminica, 24 Ianuarie 2016, ora 12:49
1164 citiri
Apocalipsa 2016. Avertismentul profetilor si norocul Romaniei

Umbla o spaima printre futurologii de pe la noi cum ca anul acesta va fi mai crunt si mai rau decat a fost anul trecut, ba chiar decat ultimii ani ai austeritatii si crizei economice prelungite si niciodata depasita complet.

Frica isi are originea in cateva semnale reale ale pietelor si burselor financiare din lume, in unele opinii si analize despre pericolul revenirii unei crize financiaro-economice majore, comparabila cu cea din 2008-2009, dar cam aici se termina sursele de inspiratie ale prezicatorilor interni.

De aici mesajul a fost amplificat si adaptat spatiului local dambovitean, de unde si concluziile trase in functie de interese - sa ne austerizam inainte de a ne lovi criza, sa nu mai patim ca-n 2010 sa fim nevoiti sa mai taiem o data de la cei care muncesc dupa ce se instaleaza criza. Sa taiem inainte de a o vedea.

Daca 2016 va inseamna cu adevarat anul in care o noua criza va bloca marile economii ale lumii, urmeaza sa vedem. Daca predictiile cele mai sumbre se vor ...citeste mai departe despre "Apocalipsa 2016. Avertismentul profetilor si norocul Romaniei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#criza economica 2016, #Romania austeritate 2016 , #Stiri Macroeconomie