Anuntul de privatizare pentru Tractorul SA Brasov - in decembrie

Vineri, 27 Octombrie 2006, ora 10:06
765 citiri

Vineri este programata sedinta Adunarii Generale a Actionarilor societatii Tractorul SA.Aceasta ar trebui sa decida ceea ce a aprobat Consiliul de Administratie la inceputul saptamanii, adica privatizarea prin vanzare de active a companiei brasovene. In cazul in care nu se va prezenta reprezentantul AVAS, sedinta va fi reluata sambata.

Gheorghe Apostu, liderul sindicalistilor de pe platforma Tractorul SA, sustine ca, indiferent de ceea ce se va decide in aceasta sedinta, "calendarul pasilor care trebuiesc facuti pana la privatizarea uzinei prevede ca anuntul de privatizare va fi facut abia peste o luna si jumatate".

"Intai trebuie aprobarea AGA, dupa aceea trebuie aprobarea Colegiului de Conducere al AVAS, apoi trebuie identificate modulele viabile, perimetrul acestora si valoarea lor care vor fi aprobate de AVAS, apoi de Guvern, modificarea legislatiei, hotarare de Guvern pentru privatizarea uzinei, etc - o multime de pasi care imping publicarea anuntului de privatizare spre sfarsitul anului", a mai aratat Apostu.

Mirela LEONTE

Amos News