Analist Financial Times: Victoria lui Iohannis aduce vesti bune pentru economie, dar si riscuri

Luni, 24 Noiembrie 2014, ora 12:57
1149 citiri
Analist Financial Times: Victoria lui Iohannis aduce vesti bune pentru economie, dar si riscuri

Victoria lui Klaus Iohannis in cursa pentru alegerile prezidentiale este o surpriza placuta si binevenita pentru Romania, sustine un analist international.

Viitorul sef al statului a fost validat, vineri, in functie de Curtea Constitutionala, dupa ce a castigat alegerile in mod categoric in fata premierului Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC.

"Victoria lui Klaus Iohannis a fost o adevarata surpriza, insa a fost bine primita la nivel international. Ea arata in primul rand ca democratia din Romania este remarcabil de puternica si ca multi romani vor o schimbare, dovada ca nu au votat cu candidatul care era considerat favorit", a precizat pentru Ziare.com Andrew MacDowall, analist specializat in piete emergente si colaborator al publicatiei Financial Times.

Insa exista si incertitudini, care ar putea ...citeste mai departe despre "Analist Financial Times: Victoria lui Iohannis aduce vesti bune pentru economie, dar si riscuri" pe Ziare.com

#economie Klaus Iohannis presedinte, #analiza victorie Klaus Iohannis, #analiza Klaus Iohannis presedinte , #Stiri Macroeconomie