Aici sunt banii dumneavostra! Platforma online care face o radiografie a salariilor si a bugetului Romaniei - Interviu

Miercuri, 14 Mai 2014, ora 10:25
1556 citiri
Aici sunt banii dumneavostra! Platforma online care face o radiografie a salariilor si a bugetului Romaniei - Interviu

V-ati intrebat vreodata cum este impartit bugetul Romaniei si unde se duc banii? Sau cat incaseaza statul de la salariati sub forma de taxe si impozite? O echipa de voluntari s-a gandit sa realizeze o platforma online interactiva, care sa raspunda usor la toate aceste intrebari.

Open Budget isi propune sa mearga dincolo de promisiunile populiste ale politicienilor si sa arate cu exactitate modul in care masurile anuntate de Guvern afecteaza bugetul de stat si veniturile populatiei.

Platforma a fost creata de o echipa de voluntari condusa de Claudiu Nasui, presedintele Societatii pentru Libertate Individuala (SoLib), care a vorbit intr-un interviu acordat Ziare.com despre cum a fost dezvoltat proiectul, scopul acestuia, unde se duc cei mai multi bani de la bugetul de stat si planurile de viitor ale SoLib.

De unde v-a venit ideea? Ce v-a animat sa dezvoltati aceasta platforma?

Ideea acestei platforme ne-a venit cand am incercat sa gasim cateva informatii exacte despre ...citeste mai departe despre "Aici sunt banii dumneavostra! Platforma online care face o radiografie a salariilor si a bugetului Romaniei - Interviu" pe Ziare.com

#Open Budget, #bani buget Romania, #bani buget 2014, #impartire bani buget, #taxe salarii, #impozite salarii , #Stiri Macroeconomie