Aflati in pragul falimentului, crescatorii de animale ameninta cu proteste

Luni, 31 August 2015, ora 15:03
4375 citiri
Aflati in pragul falimentului, crescatorii de animale ameninta cu proteste
Foto: Arhiva Ziare.com

Crescatorii de animale se plang ca se afla in pragul falimentului si ameninta cu proteste, indicandu-l ca principal vinovat pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

"Ne intrebam daca Ministerul Agriculturii mai exista, pentru ca nu ne ajuta cu nimic. Cantitatea de lapte a scazut deja cu 50% si situatia se agraveaza pe zi ce trece. Pierderile sunt enorme. Seceta a afectat sectorul zootehnic prin scaderea productiilor de lapte si a sporului in greutate la tineret, din cauza cantitatii scazute de masa verde, ceea ce duce la diminuarea cu 30% a posibilitatii de producere a furajelor pentru perioada de stabulatie.

De distrugerea sectorului zootehnic din Romania se face vinovat ministrul Agriculturii, preocupat mai mult de cultul personalitatii decat de problemele din sector. De asemenea, cerem demiterea directorului din Ministerul Agriculturii Gheorghe Neata, care lucreaza prin intermediul ANARZ pentru distrugerea zootehniei", a declarat intr-un comunicat presedintele ...citeste mai departe despre "Aflati in pragul falimentului, crescatorii de animale ameninta cu proteste" pe Ziare.com

#crescatori animale proteste, #pierderi seceta, #seceta crescatori animale , #Stiri Macroeconomie