Aeroportul Otopeni, in top 3 la nivel european - A depasit un aeroport din Germania

Luni, 11 Mai 2015, ora 13:16
1515 citiri
Aeroportul Otopeni, in top 3 la nivel european - A depasit un aeroport din Germania

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti se afla pe locul al treilea intr-un top european.

El a luat medalia de bronz in functie de cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al anului 2015, la categoria 5 - 10 milioane de pasageri, arata clasamentul realizat de Airports Council International-Europe.

Potrivit unui comunicat remis Ziare.com, pe podium se mai afla aeroporturile Milano Orio al Serio (Italia), Porto (Portugalia), iar Henri Coanda Bucuresti e urmat de Heraklion (Grecia) si Berlin Schonefeld (Germania).

Mai mult, aeroportul din tara noastra se afla si in topul aeroporturilor europene care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in luna martie, pe locul al patrulea, in categoria 5 - 10 milioane de pasageri.

Aeroportul Otopeni, al patrulea in topul european privind cresterea traficului

Situatia la celelalte categorii

In primul trimestru din 2015, la categoria aeroporturilor cu peste 25 de milioane de pasageri, ...citeste mai departe despre "Aeroportul Otopeni, in top 3 la nivel european - A depasit un aeroport din Germania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aeroport Henri Coanda top european, #aeroport Henri Coanda trafic pasageri, #aeroport Bucuresti trafic pasageri , #Stiri Macroeconomie