A fi sau a nu fi cu FMI - Intalniri decisive cu Ponta si Iohannis

Luni, 09 Februarie 2015, ora 08:20
1268 citiri
A fi sau a nu fi cu FMI - Intalniri decisive cu Ponta si Iohannis
Foto: B1 Tv

Romanii vor afla, luni, daca Guvernul va mai continua acordul cu FMI sau il va intrerupe inainte de termen, precum si toate consecintele ce decurg din ambele scenarii.

Reprezentantii Guvernului au purtat vineri si sambata negocieri lungi, dar fara mari progrese, existand destul de multe subiecte pe care cele doua parti nu se inteleg, dupa cum au razbit informatiile in presa.

Luni sunt programate noi intalniri cu reprezentantii FMI, discutii purtandu-se cu reprezentantii comisiilor de Buget-Finante din Parlament, dar si cu premierul Victor Ponta si presedintele Klaus Iohannis.

Iohannis, discutii la Cotroceni cu delegatia FMI, dupa negocierile esuate

Insa pana atunci sa aruncam o privire in trecut pentru a ne putea face o imagine a viitorului - in functie de subiectele fierbinti de la discutiile cu FMI, ce se va intampla daca Romania continua acordul si ce se va intampla daca il intrerupe inainte de termen.

CFR Marfa, domnisoara pe care Rus nu o marita cu ...citeste mai departe despre "A fi sau a nu fi cu FMI - Intalniri decisive cu Ponta si Iohannis" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Romania intrerupere acord FMI, #negocieri Ponta Iohannis FMI, #crestere pret gaze FMI , #Stiri Macroeconomie