7 riscuri care ar putea distruge Europa asa cum o stim acum

Marti, 26 Aprilie 2016, ora 08:02
1011 citiri

Europa se afla foarte aproape de momentul dezbinarii, iar acest lucru ar provoca schimbari semnificative in viata tuturor celor care traiesc pe Batranul Continent.

Specialistii de la Economist Intelligence Unit (EIU) au publicat de curand un raport, unde detaliaza cele mai mari provocari din regiunea noastra.

Documentul prezinta cele mai mari 7 amenintari pentru stabilitatea economica si politica a Europei si arata modurile in care viata asa cum o stim ar putea lua sfarsit, transmite Business Insider.

Nori negri deasupra lumii: 4 factori majori de risc pentru 2016Nori negri deasupra Batranului Continent: 5 riscuri majore care pun in pericol existenta UENori negri deasupra Romaniei - Care sunt cele mai mari riscuri in viziunea BNR

Brexit

Referendumul din Marea Britanie legat de apartenenta sa la Uniunea Europeana (Brexit) este o problema majora pentru Batranul Continent, potrivit specialistilor EIU.

"Daca votul va fi in favoarea iesirii din UE, atunci acest lucru va ...citeste mai departe despre "7 riscuri care ar putea distruge Europa asa cum o stim acum" pe Ziare.com

#riscuri economie Europa, #riscuri Europa, #riscuri UE, #riscuri economie UE , #Stiri Macroeconomie