Libra Bank a lansat un pachet de servicii anti-criza pentru populatie

Marti, 03 Februarie 2009, ora 15:30
1610 citiri
Libra Bank a lansat un pachet de servicii anti-criza pentru populatie

Libra Bank a lansat “Pachetul Social” de servicii bancare anti-criza pentru persoane fizice, creat special pentru a-i ajuta pe clientii bancii sa primeasca o serie de beneficii in aceasta perioada dificila, in care contextul economic s-a schimbat, iar clientii resimt presiunile crizei mondiale.

„Pachetul Social” are la baza principiul solidaritatii Libra Bank cu clientii sai care s-ar putea confrunta cu situatii nedorite, cum ar fi renuntarea la ingrijire medicala din cauza scaderii veniturilor proprii sau intrarea in somaj, cu consecinte asupra familiei lor.

Toti clientii persoane fizice care isi constituie dupa data de 02 februarie a.c. un depozit in lei la Libra Bank pe termen de minim 1 luna, in orice suma peste 150 RON, si/ sau solicita si primesc un card de debit Libra Salary sau un card de economii Libra Mix beneficiaza de discount de 10% la serviciile medicale de la medicii stomatologi parteneri ai bancii. Este suficient sa prezinte medicului cuponul „Client Libra Bank” cu stampila bancii sau cardul bancar Libra.

Toti clientii care intra in somaj in perioada in care detin depozit constituit la Libra Bank in conditiile mentionate mai sus vor avea dreptul sa-si sparga depozitul inainte de scadenta acestuia fara a pierde dobanda aferenta perioadei in care au avut acest depozit. Clientii Libra Bank vor putea beneficia de acest drept prezentand la banca documentele de inregistrare la Agentiile pentru ocuparea fortei de munca din Romania.

Toti clientii incadrati in conditiile mentionate mai sus, care intra in somaj si au copil cu varste intre 2 si 18 ani vor primi de la Libra Bank, cumulat cu beneficiile anterioare, echivalentul alocatiei cuvenite pe o luna pentru un copil, adica 42 RON (un singur copil avand varsta de peste 2 ani, indiferent de numarul copiilor clientului). Pentru a beneficia de acest drept, clientii Libra Bank eligibili vor prezenta bancii documentele de inregistrare la Agentiile pentru ocuparea fortei de munca din Romania si certificatul de nastere al copilului.

„Pachetul Social” de la Libra Bank include toate facilitatile de mai sus, sub rezerva indeplinirii conditiilor mentionate, si este disponibil in perioada 02 februarie – 30 iunie 2009.

#criza, #fonduri, #libra, #pachet, #social , #Somaj