GarantiBank a lansat un credit de nevoi personale cu asigurare de somaj sau invaliditate

Marti, 08 Septembrie 2009, ora 12:59
1095 citiri
GarantiBank a lansat un credit de nevoi personale cu asigurare de somaj sau invaliditate

GarantiBank a lansat un credit nou pentru nevoi personale, care are atasat un produs de asigurare ce acopera, printre altele, pierderea involuntara a locului de munca, incapacitatea temporara de munca, invaliditatea totala si permanenta si deces din orice cauza, a anuntat marti banca, citata de NewsIn.

Produsul de asigurare numit "Plan de protectie a venitului" este disponibil pentru clientii persoane fizice si persoane fizice autorizate, se arata in comunicat. In caz de pierdere a locului de munca sau de intrare in incapacitate temporara de munca, polita de asigurare ofera acoperire pentru o perioada de cel mult 18 luni.

In cazul situatiilor de invaliditate totala si permanenta sau de deces, polita de asigurare acopera intreaga valoare a soldului debitor existent la data producerii evenimentului asigurat, se mai arata in comunicat. Dobanda acestui credit este de 9,27% pentru cele in euro (dobanda anuala efectiva - DAE - fiind 15,98% calculata pentru suma maxima de 30.000 euro pe o perioada de 10 ani) si de 12,60% pentru creditele in lei (DAE 19,92% calculata pentru suma maxima de 30.000 euro echivalent lei pe o perioada de 10 ani), potrivit bancii.

"In cazul in care clientii sunt in somaj sau in incapacitate de munca pe o perioada mai mare de 60 de zile, timp de pana la 18 luni, acestia nu vor avea grija platii ratelor la banca. Iar in caz de deces sau invaliditate totala si permanenta, obligatia financiara a clientului ce decurge din contractul de credit se va stinge", a declarat directorul Retail Banking & Bancassurance in cadrul GarantiBank, Okan Yurtsever.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#credit, # asigurare, # dobanda , #Somaj