Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Consultantul international A.T. Kearney isi deschide birou la Bucuresti

Consultantul international A.T. Kearney isi deschide birou la Bucuresti

Compania de consultanta A.T. Kearney isi deschide, pe 12 martie, un birou la Bucuresti, pentru a raspunde cresterii impresionante a cererii de servicii de acest gen in Europa de Sud-Est, ca urmare a restructurarii economiilor din zona, informeaza compania.

A.T. Kearney a mai activat pe piata romaneasca prin furnizarea de servicii de consultanta, in special companiilor din sectorul energetic, financiar, telecomunicatiilor, farmaceutic, media si de productie.

"Portofoliul nostru de servicii pentru Europa de Sud-Est se supune cerintelor investitorilor internationali in ceea ce priveste investitiile green-field, strategiile off-shore si integrarea post-achizitie a companiilor privatizate", spune directorul executiv pentru Europa Centrala al A.T. Kearney, Dietrich Neumann, citat de comunicatul companiei.

Potrivit acestuia, compania vrea sa sprijine liderii locali "pentru a face fata cu succes provocarilor aduse de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, pentru a remodela procesul de productie, pentru a imbunatati competitivitatea si pentru a profita la maximum de oportunitatile de crestere din alte tari".

Potrivit consultantului international, reformele in mediul macroeconomic au determinat o puternica crestere a atentiei asupra Europei de Sud-Est, investitorii internationali vrand sa beneficieze de expansiunea pietelor locale dinamice si avand nevoie in acest proces de strategii de intrare pe aceste piete.

"Desi piata de consultanta strategica nu a atins inca nivelul Europei de Vest, putem observa o schimbare radicala in structura cererii. Liderii de piata locali constientizeaza faptul ca se confrunta cu diverse provocari, care nu pot fi abordate cu succes doar copiind modele externe sau adoptand concepte standardizate", afirma, la randul sau, coordonatorul A.T. Kearney Romania, Michael Weiss.

Potrivit comunicatului, A.T. Kearney este una dintre cele mai mari companii de consultanta manageriala din lume. Printre clientii companiei se numara corporatii globale si companii nationale din toate sectoarele, precum si furnizori de servicii atat din sectorul privat, cat si din cel public.

A.T. Kearney a fost infiintata in Chicago, in 1926 si are aproximativ 2.500 angajati in peste 30 tari de pe toate continentele. Compania este prezenta si pe piata Europei de Sud-Est, de peste 15 ani si colaboreaza strans cu institute de cercetare, universitati si diversi experti locali.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1010 ori