Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

AVAS vinde active ale Mininvest Deva in valoare de peste patru milioane dolari

AVAS vinde active ale Mininvest Deva in valoare de peste patru milioane dolari

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului organizeaza in luna martie licitatii publice pentru vanzarea unor active in valoare de aproximativ patru milioane dolari apartinand Bradmin Brad si Devamin Deva, doua filiale ale Companiei Nationale a Cuprului, Aurului si Fierului Mininvest Deva, potrivit unui comunicat al institutiei. Prin vanzarea acestor active, AVAS urmareste recuperarea creantelor comerciale pe care le au cei doi debitori.

In cazul Bradmin SA Deva se pun in vanzare active la un pret de pornire in valoare de 3,2 milioane dolari (fara TVA). Printre acestea se afla un atelier tamplarie, intretinere si reparatii vagoneti Mina Barza, cladire cantina, cabinet tehnic si birouri Mina Barza, cladire de birouri, atelier depozit exploziv si cantina Dealu Fetii, cladire statie var si uzina de preparare cupru Gurabarza, cladire celule flotatie si administrativa Gurabarza, cladire statie TRAFO Gurabarza 6/20/0,4 KV + linii, cladire grup social si dispensar Gurabarza, camine muncitoresti C2, C3, C4 Gurabarza, cladire sediu Brad.

Licitatia publica va avea loc in data de 16 martie 2007, ora 11,00, la sediul AVAS din Bucuresti, str. C.A.Rosetti nr. 21, sector 1.

Pretul de pornire la licitatia pentru activele Devamin SA Deva se ridica la 895.640 dolari (fara TVA). Sunt puse in vanzare urmatoarele active: constructii amplasament Uzina Deva, constructii amplasament Deva, constructii amplasament Bolcana, constructii amplasament Uzina Mintia, constructii amplasament Vetel, constructii amplasament Vorta. Terenul aferent constructiilor nu face obiectul licitatiei. Licitatia publica va avea loc in data de 20 martie 2007, ora 13,00, la sediul AVAS din Bucuresti.

Pentru participarea la licitatie, ofertantii vor depune la sediul AVAS din Bucuresti, strada C.A. Rosetti, nr.21, sector 1, Bucuresti, cel tarziu cu o zi lucratoare inainte de data fixata pentru inceperea licitatiei, urmatoarele documente: copie dupa certificatul de inregistrare, eliberat de Oficiul Registrului Comertului (pentru persoane juridice romane), actul de inmatriculare tradus in limba romana (pentru persoane juridice straine), copie dupa actul de identitate / pasaport (pentru persoanele fizice romane sau straine /imputernicit).

De asemenea dosarul va contine si o imputernicire acordata persoanei care reprezinta pe ofertant si dovada depunerii garantiei de participare.

La licitatie, documentele solicitate in copie vor fi prezentate si in original pentru conformitate sub sanctiunea decaderii. Nu pot participa la licitatie persoanele fizice sau juridice aflate sub incidenta dispozitiilor art. 35 din O.U.G. nr. 51/1998, debitorii cedati ori fidejusorii acestora, fostii proprietari ai bunurilor intrate in patrimoniul AVAS ca urmare a parcurgerii de catre aceasta ori de catre banca a unor proceduri de executare silita sau de realizare a garantiilor reale, sotul/sotia, rudele si afinii pana la gradul al patrulea si succesorii in drepturi ai persoanelor prevazute precum si membrii Consiliului de supraveghere si indrumare, membrii Comitetului de coordonare a restructurarii si salariatii AVAS.


Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1585 ori