Trenurile de metrou vor circula la trei minute pe Magistrala 2 Berceni - Pipera

Marti, 24 August 2010, ora 14:47
1326 citiri
Trenurile de metrou vor circula la trei minute pe Magistrala 2 Berceni - Pipera

Ministerul Transporturilor a anuntat marti ca, din 1 septembrie, circulatia trenurilor de metrou pe Magistrala Berceni - Pipera se va desfasura dupa un nou grafic, prin care intervalul de succesiune a trenurilor la orele de varf (6.45 - 9.00 si 16.00 - 20.00) va fi de trei minute, informeaza NewsIn.

Totodata, intervalul de succesiune a trenurilor la orele de varf va fi mai scurt si pe celelalte trei magistrale de metrou.

Astfel, pe Magistrala 1 Republica - Dristor 2, intervalul de succesiune a trenurilor de metrou va fi de sase minute pe tronsoanele Republica - Nicolae Grigorescu si Eroilor - Dristor 2, iar pe tronsonul Nicolae Grigorescu - Eroilor de trei minute.

Pe Magistrala 3 Anghel Saligny - Preciziei, intervalul de succesiune a trenurilor de metrou va fi de 6 minute pe tronsonul Preciziei - Nicolae Grigorescu si Eroilor - Preciziei, iar pe tronsonul Nicolae Grigorescu - Eroilor de trei minute.

De asemenea, pe Magistrala 4 Gara de Nord - 1 Mai, intervalul de succesiune a trenurilor de metrou va fi de sapte minute.

#interval trenuri metrol magistrala , #Ministerul Transporturilor