MTI plateste 13 milioane lei pentru servicii de consultanta

Duminica, 24 Iulie 2011, ora 13:34
1422 citiri
MTI plateste 13 milioane lei pentru servicii de consultanta

Pentru servicii de consultanta si asistenta tehnica privind sustinerea deciziilor referitoare la managementul Programului Operational Sectorial Transport (POST), Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) aloca 13 milioane lei, fara TVA, conform NewsIn.

"Obiectivul specific al proiectului il constituie eficientizarea managementului de program al Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial Transport, prin acordarea de asistenta tehnica si consultanta necesara pentru managementul, monitorizarea, implementarea si controlul POST, la un nivel ridicat de calitate, eficienta si transparenta", se mentioneaza in caietul de sarcini.

Sursele de finantare ale contractului ce urmeaza a fi atribuit vor fi din fonduri comunitare si de la bugetul de stat.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 septembrie 2011, ora 10:00, iar durata contractului va fi de 26 de luni de la data atribuirii.

Sedinta de deschidere a ofertelor va avea loc in data de 5 septembrie 2011, ora 13, la sediul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.

"In cazul ofertei comune castigatoare, grupul de operatori economici va prezenta, inainte de incheierea contractului, dovada legalizarii asocierii", se mentioneaza in document.

Ofertantilor li se solicita garantie de participare de 250.000 lei si o garantie de buna executie in valoare de 10% din valoarea contractului, fara TVA.

De asemenea, trebuie sa faca dovada ca media cifrei de afaceri anuale pe ultimii trei ani - 2008, 2009, 2010 - este de cel putin 3 milioane euro sau echivalent.

Totodata, valoarea cumulata a serviciilor similare, incluse in maximum cinci contracte, trebuie sa fie cel putin egala cu 1 milion euro.

De asemenea, ofertantii trebuie sa faca dovada ca au prestat, in ultimii trei ani, servicii de consultanta privind managementul de program pentru un program finantat din fonduri europene nerambursabile sau program de investitii.

Oferta va fi evaluata in conformitate cu criteriul de atribuire "oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic".

#consultanta mti, #servicii consultanta, #milioane , #Ministerul Transporturilor