Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

MT si CNADNR au platit avocati cu 44 mil euro

MT si CNADNR au platit avocati cu 44 mil euro

In perioada decembrie 2008 - octombrie 2010 Ministerul Transporturilor si Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania au platit pentru servicii de asistenta juridica aproximativ 44 milioane euro, in ciuda faptului ca dispun de un serviciu juridic propriu format din 745 juristi.

Raportul Curtii de Conturi privind situatia cheltuielilor efectuate de institutiile centrale de stat, cu angajarea serviciilor externe de asistenta juridica, spune ca Ministerul Transporturilor, in perioada decembrie 2008-octombrie 2010, a facut plati catre diverse case de avocatura, in vloare de circa 23,1 milioane de euro, desi dispune de un serviciu juridic format din 110 juristi.

Acelasi raport precizeaza ca CNADNR, companie aflata in subordinea Ministerului Transporturilor a cheltuit cu onorariile avocatilor din firmele de avocatura apropiate PDL suma de aproximativ 20,9 milioane euro, desi compania are 635 de angajati cu specialitate juridica.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1277 ori
Citeste mai multe despremt cnadnr avocati