Manescu: Am demarat deja o noua procedura de privatizare a CFR Marfa

Miercuri, 23 Octombrie 2013, ora 11:44
1622 citiri
Manescu: Am demarat deja o noua procedura de privatizare a CFR Marfa

Ministrul Transporturilor Ramona Manescu a anuntat ca a inceput deja o noua procedura de privatizare a companiei de stat CFR Marfa, iar in cursul zilei de miercuri va avea discutii cu FMI pe marginea noului calendar.

"Da, se reia in acest an privatizarea, noi am reluat deja procedura, dar nu va ganditi ca asta inseamna doar momentul licitatiei, inseamna si pregatiri, cum ar fi alegerea unui nou consultant si procedurile. Suntem intr-un calendar pe care il vom discuta si azi cu FMI si apoi in Guvern. In functie de calendar, va vom anunta cand va fi licitatia, dar nu ne grabim", a declarat Manescu, aflata intr-o vizita la santierul magistralei de metrou Drumul Taberei - Eroilor.

La inceputul acestei saptamani, reprezentantul FMI pentru Romania si Bulgaria, Guillermo Tolosa, a declarat pentru Agerpres ca autoritatile romane nu au avut niciun termen-limita pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, astfel ca si-au indeplinit obligatiile asumate prin scrisoarea de intentie.

Cu ocazia vizitei de miercuri, Manescu a reiterat faptul ca Magistrala 5 de metrou va fi terminata in 2016, dupa cum era prevazut initial.

"In 2016 va fi gata metroul, acum totul e in grafic si nu ne vom indoi ca nu se vor termina lucrarile la timp. Se lucreaza curat", a spus ministrul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Manescu privatizare CFR Marfa, #privatizare CFR Marfa FMI, #calendar privatizare CFR Marfa, #constructie magistrala 5 metrou , #Ministerul Transporturilor