Societatea de Imbunatatiri Funciare, vanduta la bucata

Marti, 22 Februarie 2011, ora 00:24
1819 citiri
Societatea de Imbunatatiri Funciare, vanduta la bucata

Societatea Nationala de Imbunatatiri Funciare (SNIF) va fi vanduta la bucata, dupa cum anunta oficiali din Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), citati de postul de televiziune The Money Channel. 

Astfel, activele societatii vor fi vandute bucata cu bucata pentru a acoperi macar o parte din datoriile pe care SNIF le inregistreaza, dintre care 90 de milioane de lei sunt la bugetul de stat.

"Aceasta societate probabil va intra intr-o procedura de lichidare judiciara ceruta de proprietar, de statul roman, prin Agentia Domeniilor Statului (ADS), si asta este si propunerea mea, urmand ca bunurile sa intre iarasi in circuitul economic prin vanzare", a declarat pentru Money Channel secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Tanczos Barna.

Reprezentantii sindicatelor se declara surprinsi de decizia Ministerului Agriculturii si afirma ca autoritatile doresc, de fapt, decapitalizarea companiei.

Totodata, sindicalistii din imbunatatiri funciare contesta decizia ministerului si avertizeaza ca, prin aceasta masura, peste 500 de salariati isi vor pierde locul de munca. 

#imbunatatiri funciare, #lichidare judiciara, #vanzare la bucata , #Ministerul Agriculturii