Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

800.000 euro pentru monitorizarea sectorului viticol

800.000 euro pentru monitorizarea sectorului viticol

Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) investeste 800.000 de euro in servicii informatice si conexe care vor fi utilizate pentru monitorizarea sectorului viticol, potrivit anuntului publicat, miercuri, pe sistemul electronic de achizitii publice. Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) este beneficiarul contractului de "asistenta tehnica pentru dezvoltarea unui software GIS pentru sectorul viticol, compatibil cu sistemul IACS LPIS/GIS, si digitalizarea parcelelor specifice de plantatii viticole".


Firmele interesate vor trebui sa depuna o garantie de participare de 16.000 euro, iar garantia de buna executie este de 10% din valoarea contractului fara taxa pe valoarea adaugata (TVA).


Durata contractului va fi de 12 luni de la momentul atribuirii. Licitatia va fi atribuita in functie de pretul cel mai mic.


Contractul va fi finantat din fonduri Phare .

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1541 ori