UE da un milion de euro pentru dezvoltarea aeroportului din Cluj

Luni, 14 Ianuarie 2013, ora 17:45
1491 citiri
UE da un milion de euro pentru dezvoltarea aeroportului din Cluj

Uniunea Europeana va finanta cu un milion de euro o serie de studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri si marfa la Aeroportul International Cluj-Napoca.

Aeroportul International Cluj-Napoca, regie autonoma aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, anunta ca au inceput activitatile proiectului "Studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri si marfa".

Proiectul, care a fost aprobat pentru finantare europeana prin Programul Anual TEN-T 2011, are ca beneficiar Aeroportul International Cluj-Napoca si vizeaza prioritatea I a programului, promovarea dezvoltarii unui sistem integrat de transport multimodal', se precizeaza intr-un comunicat transmis luni de aeroportul clujean.

Obiectivul general al proiectului este elaborarea unui set de studii necesare pentru proiectarea si dimensionarea unui sistem de transport intermodal la Aeroportul International Cluj-Napoca. Studiile vor trata toate aspectele tehnice si financiare care vor sta la baza lucrarilor de realizare a viitoarei infrastructuri de transport intermodal pentru pasageri si marfa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dezvoltare aeroport Cluj Napoca, #finantare europeana aeroport Cluj, #studii aeroport Cluj, #finantari infrastructura transport , #Infrastructura