Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

UE da un milion de euro pentru dezvoltarea aeroportului din Cluj

UE da un milion de euro pentru dezvoltarea aeroportului din Cluj


Uniunea Europeana va finanta cu un milion de euro o serie de studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri si marfa la Aeroportul International Cluj-Napoca.

Aeroportul International Cluj-Napoca, regie autonoma aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, anunta ca au inceput activitatile proiectului "Studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri si marfa".

Proiectul, care a fost aprobat pentru finantare europeana prin Programul Anual TEN-T 2011, are ca beneficiar Aeroportul International Cluj-Napoca si vizeaza prioritatea I a programului, promovarea dezvoltarii unui sistem integrat de transport multimodal', se precizeaza intr-un comunicat transmis luni de aeroportul clujean.

Obiectivul general al proiectului este elaborarea unui set de studii necesare pentru proiectarea si dimensionarea unui sistem de transport intermodal la Aeroportul International Cluj-Napoca. Studiile vor trata toate aspectele tehnice si financiare care vor sta la baza lucrarilor de realizare a viitoarei infrastructuri de transport intermodal pentru pasageri si marfa.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1375 ori