Sova vrea in buget fonduri pentru drumurile zonelor industriale, de dezvoltare economica

Joi, 10 Octombrie 2013, ora 15:32
1595 citiri
Sova vrea in buget fonduri pentru drumurile zonelor industriale, de dezvoltare economica
Sursa foto: Jurnalul.ro

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, joi, la Targoviste, intr-o conferinta de presa, ca in bugetul pentru anul viitor vor fi introduse fonduri pentru drumuri care deservesc zone cu potential industrial sau economic.

"In bugetul pe anul viitor incercam sa cream, pentru prima data, niste fonduri alocate special pentru drumuri care servesc zone industriale sau cu potential industrial sau de dezvoltare economica. Este foarte important si in interiorul judetelor peste tot exista astfel de situatii", a precizat Sova.

In cazul judetului Dambovita, un astfel de drum ar putea fi Baldana-Titu, mai ales ca la Titu este Centrul Tehnic Renault.

"Cred ca cea mai importanta investitie aici in judet este pe tronsonul de drum national Baldana-Titu, acela cred ca ar fi primul, si al doilea sa rezolvam problemele la podul de la Viisoara. Vor stabili autoritatile locale care sunt restul prioritatilor si vom stabili in functie de finantarea aprobata ce se poate realiza", a adaugat Sova.

#Sova drumuri zone industriale, #Sova buget drumuri, #zone industriale Romania, #infrastructura drumuri , #Infrastructura