Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Selena Romania investete in comunitate

Selena Romania investete in comunitate

Selena Romania, producator autohton de spume poliuretanice, etansanti si adezivi, a efectuat sponsorizari in valoare de 58.000 RON in trei proiecte de responsabilitate sociala, potrivit unui comunicat din partea companiei.

Selena Romania a asigurat unui numar de cinci entitati beneficiare din Bucuresti, Dr. Tr. Severin si Cluj, echipamente digitale si IT, materiale de constructii si echipamente si sprijin financiar. Compania a anuntat ca va continua sa se implice civic, sustinand si utilizand prevederile legale care permit directionarea unui procent din impozitul pe profit catre activitati si proiecte sociale.

"Pentru compania noastra, aceaste sponsorizari reprezinta un gest de responsabilizare si de implicare in nevoile comunitatii. Personal, consider ca succesul individual si al companiilor trebuie sa se intoarca in comunitatea care l-a facut posibil. Compania noastra a ajuns la un nivel de dezvoltare care ii permite sa ajute in mod real semenii", a declarat dl. Dorin Spataru, Director General Selena Romania.

Beneficiarii sponsorizarii sunt doua centre complementare de invatamant special pentru copii cu diferite afectiuni intelectuale si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Dr. Tr. Severin, un centru de adapost si de sprijin pentru batrani din Cluj, precum si International Women's Association (IWA Bucuresti).

Sponsorizarile oferite de catre Selena Romania au acoperit achizitionarea de sisteme audio, computere si monitoare, imprimante si copiatoare, echipamente de incalzire (oferite centrelor pentru educatie speciala din Dr. Tr. Severin), produse si echipamente pentru constructii (pentru refacerea centrului "Livada" din Cluj), precum si sprijin financiar la organizarea unui bazar ale carui venituri au fost directionate de catre IWA Bucuresti spre copii cu dificultati sociale.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 898 ori