Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romania participa in premiera cu pavilion national la Targul International de tehnica militara IDEX 2007

Romania participa in premiera cu pavilion national la Targul International de tehnica militara IDEX 2007

Romania participa in premiera cu pavilion national la Targul International de tehnica militara IDEX 2007, care se desfasoara la Abu-Dhabi, (Emiratele Arabe Unite), in perioada 18-22 februarie a.c., informeaza Ministerul Economiei si Comertului (MEC).

In cadrul pavilionului national, pe o suprafata de 75 mp, expun firme reprezentative pentru sectorul de tehnica militara din Romania, precum Romtehnica, Romarm, SC IAR, SC Electromecanica SA, SC Uzina Mecanica Bucuresti si SC Uzina Mecanica Mija.

Pavilionul Romaniei este organizat de Departamentul de Comert Exterior, in colaborare cu Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si Patromil, patronatul de ramura din Romania.

Cea de-a opta editie a Targului international de tehnica militara IDEX 2007 este cea mai importanta manifestare expozitionala de acest fel din Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est si Africa. La eveniment vor participa peste 1.000 firme din 50 de tari, 40 dintre acestea avand pavilion national.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 770 ori