Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Pe ce mai da banii CNADR: 190 mil lei pe intretinere drumuri

Pe ce mai da banii CNADR: 190 mil lei pe intretinere drumuri


Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania va plati peste 190 milioane lei pentru servicii intretinere curenta iarna - vara a drumurilor nationale pentru perioada 2012-2014, pe raza DRDP Brasov, a anuntat luni CNADNR.

Lucrarile au fost impartite in cinci loturi, fiind primite 11 oferte.

Astfel, pentru locul 1 Sectia Dumuri Nationale (SDN) Targu Mures au fost depuse doua oferte, respectiv Gotic si Drumuri si Poduri Mures, contractestimat la peste 45 milioane lei, fara TVA.

Firmele Diferit si Comtram au inaintat oferte pentru lotul 2 SDN Sibiu, contract de circa 27,3 milioane lei, fara TVA, iar pentru lotul 3 SDN Sfantu Gheorghe, cu o valoare de 25,8 milioane lei, fara TVA, au fost doua oferte Valdek Impex si asocierea Simarc-Alpha Design Build Group-Argecom-Valah Construct Grup.

Pentru intretinerea drumurilor SDN Brasov, servicii evaluate la 46,17 milioane lei, fara TVA, au fost inregistrate trei oferte, respectiv asocierile Valah Construct Grup-Argecom-Alpha Design Build Group-Simarc si Eurostrada-Grup Arcons, precum si firma Diferit.

Pentru lotul 5 SDN Miercurea Ciuc, cu o valoare maxima estimata 45,16 milioane lei, fara TVA, au fost doua oferte, asocierea Grup Arcons- Eurostrada si compania Drumuri si Poduri Mures.

Valoarea estimata maxima totala a achizitiei pentru intreaga durata a acordului-cadru este de 189,56 milioane lei, fara TVA.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1694 ori