Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Patru firme interesate sa extinda la nivel national sistemul de plata online a amenzilor auto

Patru firme interesate sa extinda la nivel national sistemul de plata online a amenzilor auto

MCTI a primit patru oferte din partea unor companii si consortii de firme pentru extinderea la nivel national a sistemului electronic care va permite conducatorilor auto sa achite amenzile de circulatie in regim online, prin card bancar, valoarea proiectului fiind estimata la circa 1,2 milioane lei.

In prezent, prin sistemul electronic "Ghiseul virtual de plati" se pot efectua tranzactii numai de catre soferii din Bucuresti care au primit amenzi de circulatie pe teritoriul Capitalei.

Ofertele au fost depuse de catre companiile Softnet Development & Consulting, Siveco, TeamNet in asociere cu Microsoft Romania, si consortiul format din Softwin si CBN International, au declarat agentiei MEDIAFAX reprezentanti ai Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI).

Castigatorul licitatiei va fi anuntat pana la inceputul lunii iunie.

"Termenul limita de implementare a proiectului este jumatatea lunii decembrie 2007", au precizat reprezentantii Ministerului.

Valoarea estimata a contractului este de aproximativ 1,2 milioane lei, plata urmand sa fie efectuata din bugetul institutiei.

Sistemul electronic "Ghiseul virtual de plati" a fost lansat la sfarsitul anului trecut, primul serviciu disponibil fiind plata amenzilor de circulatie in regim online, cu ajutorul cardului bancar, de catre soferii sanctionati in Bucuresti. Ulterior, procedura ar putea fi extinsa si pentru plata taxelor de eliberare a pasaportului si a altor taxe si impozite.

Bloombiz
(Sursa: Mediafax)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 668 ori