Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noi decizii de eliberare din functia de secretar de stat

Noi decizii de eliberare din functia de secretar de stat
Premierul Tariceanu a semnat noi decizii de eliberare din functie a unor secretari de stat, in cadrul procesului de reducere cu 30% a numarului acestor posturi din schema guvernamentala.Premierul a aprobat eliberarea din functia de secretar de stat a lui Cosmin Mihai Popescu (Ministerul Economiei si Comertului) si Virgil Stefan Nitulescu (Ministerul Culturii si Cultelor).

Tariceanu a dispus si eliberarea din functia de secretar de stat a liberalului Vasile Lupu (Ministerul Agriculturii), postul acestuia fiind preluat de Toke Istvan (DMR).

Constantin Popescu a fost numit in functia de consilier de stat al ministrului de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile mediului de afaceri si intreprinderilor mici si mijlocii, iar Tufa Radian a fost promovat temporar in functia de secretar general al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului.

Agentia Mediafax

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 691 ori