Nelu Iordache, audiat mai multe ore la DNA; nu au fost luate masuri preventive (surse)

Vineri, 30 Noiembrie 2012, ora 10:32
1458 citiri
Nelu Iordache, audiat mai multe ore la DNA; nu au fost luate masuri preventive (surse)

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost audiat, in noaptea de joi spre vineri, timp de mai multe ore, la DNA, in dosarul in care este cercetat pentru deturnare de fonduri, au declarat surse judiciare, pentru Agerpres.

Sursele citate au precizat, vineri dimineata, ca impotriva omului de afaceri nu s-au luat masuri preventive, Nelu Iordache parasind sediul DNA.

In acest dosar mai sunt cercetate si ale persoane dupa ce joi procurorii au ridicat documente si calculatoare de la sediile firmelor perchezitionate.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au efectuat perchezitii joi la sediul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania in cazul cercetarilor referitoare la omul de afaceri Nelu Iordache, care detine companiile

Romstrade si Blue Air.

Nelu Iordache este cercetat de DNA pentru deturnare de fonduri in cazul lucrarilor efectuate la lotul 1 al autostrazii Nadlac - Arad. Prejudiciul s-ar ridica la aproximativ sase milioane de euro.

Pe 22 noiembrie, Compania de Drumuri anunta ca a decis sa rezilieze contractul semnat cu asocierea SC Romstrade SRL - Monteadriano Engenharia e Construcao SA - SC Donrep Construct SRL pentru constructia primului lot din Autostrada Nadlac - Arad pentru neindeplinirea obligatiilor contractuale de catre antreprenor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#audiere Nelu Iordache, #Nelu Iordache DNA, #masuri preventive Nelu Iordache, #deturnare fonduri autostrada Nadlac Arad, #autostrada Romstrade , #Infrastructura