Metrorex si RATB intra in greva generala din 30 septembrie

Marti, 17 Septembrie 2013, ora 12:00
3284 citiri
Metrorex si RATB intra in greva generala din 30 septembrie

Angajatii de la Metrou si-au oprit azi-dimineata, intre orele 04.00 si 06.00, activitatea in semn de protest fata de salariile mici pe care le au. Se pare insa ca acest protest nu a fost luat in seama de autoritati, iar acum angajatii de la Metrorex, carora li s-au alaturat si cei de la RATB, vor sa intre in greva generala pe termen nelimitat incepand cu 30 septembrie.

Acestia au anuntat, de asemenea, ca astazi vor manifesta in Piata Constitutiei, iar de acolo vor pleca in mars spre toate institutiile mari ale statului.

Reprezentantii Metrorex au declarat ca de aceasta data vor merge pana la capat, deoarece de 5 ani nu ii baga nimeni in seama.

"Din pacate, dupa toate demersurile catre premierul Ponta, 11 adrese, au fost fara rezultat si imi permit sa spun ca au fost tratate cu indiferenta in pofida pichetarilor si tuturor actiunilor, dansul nu a dorit sa discute cu noi, inclusiv colegii de la RATB - fiind nemultumiti din mai multe motive - vor fi solidari si vor intra si ei in greva la data respectiva", a declarat Ion Radoi, presedinte USLM.

#greva generala Metrorex, #greva generala RATB , #Infrastructura