Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Infrastructura de transport din Romania, intre provocari si oportunitati

Infrastructura de transport din Romania, intre provocari si oportunitati
Delegati ai CNADNR, ICC, ANRMAP, CNSC, CFR, Ministerul Transporturilor, dar si reprezentanti ai companiilor care dezvolta proiecte de infrastructura, firme de avocatura, ingineri consultanti vor participa la "Romanian Infrastructure 2014 for Romanian Statutory Contract Users", evenimentul organizat de catre GOVNET Conferences Joi, 25 Septembrie, 2014, incepand cu ora 9:00 in sala Atlas Ballroom 2 a Hotelului Radisson Blu din Bucuresti.

Discutiile se vor concentra pe procesul de armonizare a conditiilor speciale reglementate prin ordinele 146/2011 si 774/2013 privind contractele asociate obiectivelor de investitii din zonele de infrastructura rutiera, respectiv feroviara, finantate din fonduri publice, cu cadrul general de derulare a contractelor pentru astfel de lucrari.

Totodata, pe langa provocarile cu privire la contractele statutare specifice proiectelor de infrastructura, vor fi aduse in prim-plan noile tendinte in parteneriatul public-privat in acest sector, aspecte legate de achizitiile publice, contractele de administrare, dar si referitoare la solutionarea litigiilor care apar.
Partenerii conferintei organizate cu suportul Universitatii de Drept din Bucuresti sunt: Leaua & Asociatii, Ratiu & Ratiu, Schoenherr & Asociatii, Soimulescu & Soltan si Zamfirescu Racoti & Partners.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1158 ori