Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Facturile Romtelecom se pot plati si la magazinele Germanos

Facturile Romtelecom se pot plati si la magazinele Germanos

Incepand cu luna martie 2007, clientii Romtelecom pot intra in cel mai apropiat magazin Germanos pentru a-si plati facturile telefonice, potrivit unui comunicat din partea companiei.

In urma incheierii unui parteneriat cu Germanos Telecom Romania clientii Romtelecom au la dispozitie, pentru plata facturilor, toate cele 145 de magazine Germanos din tara.

Magazinele Germanos ofera clientilor Romtelecom un program extins de plata a facturilor. Pentru Germanos, acest parteneriat vine in completarea seriei de facilitati pe care le ofera propriilor clienti sub sloganul "la Germanos totul este convenabil pentru tine".

Din dorinta de a veni in intampinarea clientilor sai, Romtelecom a dezvoltat prin diferite parteneriate, o retea extinsa de puncte pentru plata facturii telefonice, care a crescut de la 400 locatii (cand plata se facea doar la oficiile Romtelecom) la peste 12.000 puncte de prezenta in februarie 2007, reprezentand ghisee ale bancilor, bancomate, oficii ale Postei Romane, serviciul Unikasa, serviciul Simplis Facturi si magazine Romtelecom.

Prin aceste parteneriate, Romtelecom pune la dispozitia clientilor sai din intreaga tara o modalitate de achitare a facturii telefonice flexibila si fara costuri suplimentare comisionul fiind 0%.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 832 ori