Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fabrica ABB de separatoare din Bulgaria devine furnizor regional

Fabrica ABB de separatoare din Bulgaria devine furnizor regional

ABB Avangard AD, cu sediul in Sevlievo, Bulgaria devine fabrica regionala pentru marketingul si vanzarea separatoarelor, potrivit unui comunicat de presa din partea companiei.


In acest nou rol, compania se va concentra pe activitati de vanzare in 14 tari din regiune - Armenia, Azerbadjan, Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Estonia, Ungaria, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Macedonia, Romania si Ucraina.

"ABB Avangard este o fabrica cu o traditie indelungata, care si-a a dovedit in timp buna performanta si inalta calitate a produselor. Nominalizarea acesteia ca Fabrica Regionala este pe deplin meritata." - a spus domnul Peter Simon, Country Manager ABB pentru Romania si Bulgaria.

ABB Avangard a inceput productia de separatoare din anul 1996, odata cu preluarea companiei de catre grupul ABB, moment in care productia a fost transferata de la fabrica ABB din Ludvika, Suedia, la Avangard.

Toate produsele fabricii ABB Avangard sunt conforme standardelor IEC. Compania opereaza in conformitate cu standardul IEC 9001-2000 iar in decembrie 2006 a obtinut certificarea IEC 14000, se mai precizeaza in acelasi comunicat de presa.


Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 818 ori