Dragnea: Intre Sibiu si Pitesti va fi autostrada

Luni, 13 Octombrie 2014, ora 09:20
1307 citiri

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Horezu, ca intre Sibiu si Pitesti va fi construita o autostrada si ca in cel mai scurt timp vor incepe exproprierile.

"Vreau sa fac o precizare pe care a facut-o si premierul sambata: informatia importanta si corecta este ca in Mater Planul de Transport al Romaniei, care este singurul document oficial, acolo tronsonul Sibiu-Pitesti este trecut autostrada, citeaza Agerpres.

Faptul ca pana a se ajunge la autostrada se trece prin niste faze intermediare este important, dar nu este determinant. Cert este ca prima operatie va fi exproprierea pentru autostrada, urmand sa se decida ulterior daca se trece prin faza intermediara de a se constri un drum expres sau se face de la bun inceput autostrada. Exproprierile vor incepe cat de curand, important este de stiut ca intre Sibiu si Pitesti va fi autostrada", a precizat Liviu Dragnea.

Segmentul rutier Pitesti - Sibiu va fi trecut in Programul Operational de Transport ca autostrada, a anuntat sambata premierul Victor Ponta, la finalul unei vizite la Uzina Dacia de la Mioveni. El a adaugat ca legatura rutiera va fi realizata in doua etape, mai intai ca drum expres, si apoi ca autostrada.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea autostrazi, #autostrada sibiu pitesti , #Infrastructura