Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

crystalreports.com -aprecieri pozitive din partea clientilor

crystalreports.com -aprecieri pozitive din partea clientilor
Noua solutie de informatii de afaceri la cerere de la Business Objects se concentreaza asupra organizatiilor de dimensiuni medii

Business Objects, principalul furnizor mondial de solutii de informatii de afaceri (BI), a anuntat intrarea in exploatare a crystalreports.com, noul software al companiei, ca oferta de servicii.

O platforma de partajare a rapoartelor la cerere care permite organizatiilor sa partajeze informatii cruciale, crystalreports.com va permite organizatiilor de dimensiuni medii sa beneficieze de cea mai avansata si mai completa platforma de BI fara a necesita investitii suplimentare in infrastructura IT proprie.

Crystal Reports® XI este standardul industrial in materie de raportare si mii de organizatii se bazeaza pe aceasta solutie pentru o mai buna intelegere si imbunatatire a performantelor.

Datele critice ale firmei se gasesc deja in Crystal Reports, iar crystalreports.com permite organizatiilor sa partajeze cu usurinta informatiile respective online.

Bloombiz

www.directNews.ro - Topul stirilor zilei

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 711 ori