Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CO2Tech va asista implementarea protocolului de la Kyoto in Romania

CO2Tech va asista implementarea protocolului de la Kyoto in Romania

Companiei CO2Tech i-a fost inmanat de catre guvernul roman un contract ce vizeaza asistarea implementarii Protocolului de la Kyoto si a Conventiei Internationale a Natiunilor Unite pentru Schimbarile Climatice (UNFCCC) in Romania. Firma britanica va oferi asistenta cu privire la reducerea emisiilor gazelor de sera, potrivit unui anunt facut luni de catre reprezentantii sai.

CO2Tech va oferi asistenta guvernului roman cu privire la reducerea urmatorilor poluanti:dioxid de carbon (CO2), metan (CH4)m dioxid de nitru (N2O), hidrocarbura de flor (HFCs),hexaflorura de sulf (SF6) si (PFCs). CO2Tech se va preocupa de industria chimica, metalifera si mineraliera din Romania.

Romania, tara mentionata in anexa numarul 1 a Protocolul de la Kyoto, a predat un raport despre activitatea sa in cadrul parteneriatului UNFCCC si Protocolului de la Kyoto de la sfasitul lui 2006, incluzand un rezumat al strategiei nationale in ceea ce priveste controlul climatic.

In acest raport, Romania, care in prezent trece printr-un proces de tranzitie catre economia de piata, si-a declarat drept prioritate nationala activitatile de indeplinire a prevederilor protocolului de la Kyoto si UNFCCC, precum si dezvoltarea si implementarea activitatilor de adaptare la impactul schimbarilor climatice si reducerea intensitatii carbonului, a declarat CO2Tech.

CO2Tech este o companie britanica care realizeaza tehnologii impotriva incalzirii globale.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 846 ori