Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Clientii CEZ isi pot plati facturile si in reteaua UniKasa oferita de Citi

Clientii CEZ isi pot plati facturile si in reteaua UniKasa oferita de Citi

Citibank Romania a extins gama de facturi ce pot fi platite prin reteaua UniKasa, prin incheierea unui parteneriat cu CEZ (fosta Electrica Oltenia), unul dintre cei mai mari furnizori si distribuitori de energie electrica de pe piata romaneasca, informeaza un comunicat al companiei.

Cei aproximativ 1,4 milioane de clienti ai CEZ isi pot plati, astfel, facturile intr-una dintre cele 20 de statii Agip din Craiova, Targu Jiu, Targoviste, Pitesti, Bucuresti si Timisoara, iar pana la sfarsitul lui 2007, parteneriatul Citi - CEZ va fi extins la 60 de unitati.

"Intr-o prima faza, parteneriatul cu CEZ (fosta Electrica Oltenia) va utiliza doar o parte a retelei UniKasa, centrele din benzinariile Agip, care sunt disponibile non-stop. Pana la finalul acestui an intentionam sa asiguram clientilor CEZ posibilitatea de a-si plati facturile prin intreaga noastra retea, in toate locatiile UniKasa, inclusiv centrele din magazinele DOMO", declara Cristela Georgescu, Director General Adjunct, Citibank Romania.

Serviciul UniKasa ofera in prezent peste 30 de locatii in intreaga tara, centre amplasate in 20 de benzinarii Agip si 13 magazine DOMO, urmand ca serviciul sa fie extins in 40 de magazine DOMO pana la finalul acestui an.

UniKasa permite tuturor utilizatorilor plata facturilor CEZ , Vodafone, Avon, Romtelecom, Electrica (Bucuresti si Ilfov) si Zapp intr-un mod simplu si la indemana. Platitorul trebuie doar sa prezinte factura la ghiseul UniKasa, casierul scaneaza codul de bare de pe aceasta, plata este inregistrata in sistem si confirmata prin chitanta primita de platitor. Utilizarea sistemului UniKasa este gratuita si convenabila. Serviciul este accesibil oricui, platitorul nu trebuie sa fie neaparat client Citibank.

Serviciul UniKasa a fost lansat in toamna lui 2004, Romania fiind cea de-a doua tara, dupa Polonia, in care Citi a introdus acest sistem de plata a facturilor. UniKasa este a doua initiativa a Citi Romania ce implica dezvoltarea centrelor de plati in numerar.

In 2000, Citi a lansat, in premiera pe piata romaneasca, primul sistem automat de plati in numerar - EasyPayments - o solutie integrata de plata a furnizorilor de servicii din domeniul utilitatilor publice, telefoniei, asigurarilor, televiziunii prin cablu, etc. Sistemul permite persoanelor fizice sa-si achite facturile curente oricand, 24 de ore in fiecare zi a saptamanii, la unul dintre automatele Citi.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1125 ori