Boc catre constructori: Infrastructura nu are vacanta

Sambata, 21 Ianuarie 2012, ora 12:25
1246 citiri
Boc catre constructori: Infrastructura nu are vacanta

Premierul Emil Boc, aflat in inspectie pe autostrada Bucuresti-Ploiesti, impreuna cu ministrul transporturilor, Anca Boagiu, in cursul zilei de sambata, a declarat ca infrastructura nu are vacanta, de aceea chiar si pe vreme rea se poate lucra la santuri si la alte lucrari aferente.

Premierul i-a amenintat pe constructori cu penalitati daca nu respecta graficul lucrarilor si a subliiat faptul ca stabilitatea economica este importanta pentru fiecare roman.

Intrebat de jurnalisti daca efectuarea unei astfel de vizite pe autostrada este propice in contextul protestelor din ultimele zile, acesta a raspuns ca stabilitatea economica este o componenta importanta.

"De stabilitatea economica depinde plata salariilor si a pensiilor pentru fiecare roman", a mai adaugat acesta.

Pe de alta parte, ministrul Transporturilor a precizat ca lipsa de comunicare din partea autoritatilor si problemele cu exproprierea sunt principalele motive ale ingreunarii avansarii lucrarilor.

Autostrada Bucuresti-Ploiesti trebuia sa fie terminata in decembrie 2011. Termenul a fost amanat pentru aprilie 2012, desi autostrada are o lungime de 62 km. Premierul Emil Boc i-a amenintat pe contructori cu penalitati, daca nu respecta graficul lucrarilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vizita emil bo autostrada bucuresti ploiesti, #anca boagiu vizita autostrada, #infrastructura, #autostrada bucuresti ploiesti termen finalizare , #Infrastructura