Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

AVAS organizeaza selectie pentru lichidatorii societatilor din portofoliul institutiei

AVAS organizeaza selectie pentru lichidatorii societatilor din portofoliul institutiei
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului organizeaza o selectie pentru practicieni in insolventa care vor participa la licitatiile pentru desemnarea lichidatorilor societatilor comerciale din portofoliul AVAS la care statul detine pachete majoritare de actiuni, informeaza un comunicat al AVAS.

Practicienii in insolventa care doresc sa participe la aceasta procedura trebuie sa depuna pana pe 26 februarie, ora 14.00, la sediul AVAS, un dosar de inscriere.

Acesta trebuie sa cuprinda copii legalizate ale certificatului de inregistrare eliberat de Camera de Comert si Industrie si ale actului constitutiv, copia actului de identitate in cazul persoanelor fizice independente, copia legalizata a atestatului de membru Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania (U.N.P.I.R.), valabil pe anul curent, certificat de inregistrare, emis de U.N.P.I.R. si adeverinta eliberata de U.N.P.I.R. din care sa rezulte ca nu se gaseste in nici una din situatiile de suspendare a dreptului de exercitare a profesiei de practician in insolventa, potrivit legii.

De asemenea, dosarul trebuie sa cuprinsa o scrisoare de bonitate financiara eliberata de o societate bancara romana, copia ultimului bilant contabil inregistrat la administratia financiara, inclusiv raportul cenzorilor/auditorului, copia ultimei balante de verificare, declaratie pe propria raspundere ca nu se afla in reorganizare judiciara sau faliment.

Alaturi de aceste documente, lichidatorii interesati trebuie sa depuna si un dosar de prezentare ce va contine informatii detaliate cu privire la experienta generala in domeniul lichidarilor, suportul logistic si organizatoric, experienta in domeniu a personalului angajat si cifra de afaceri.

Potrivit sursei citate, AVAS va agrea doar lichidatorii care obtin minim 70 puncte din punctajul maxim de 100 de puncte.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 656 ori