35 milioane lei pentru soselele de centura din Iasi si Suceava

Miercuri, 13 Iunie 2007, ora 15:49
1057 citiri

Guvernul a alocat, miercuri, 20 milioane lei pentru proiectul soselei de centura a Iasiului si 15 milioane lei pentru proiectul soselei ocolitoare a municipiului Suceava, a declarat, prin intermediul unui comunicat de presa remis Agentiei NewsIn, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.

Potrivit sursei citate, cele 35 milioane lei au fost alocate din Fondul National de Dezvoltare pentru proiecte de investitii in infrastructura de transport pentru anul 2007.

"In perioada imediat urmatoare vor fi alocate sumele necesare continuarii modernizarii Aeroportului International Iasi", a adaugat ministrul Varujan Vosganian.

Suma care va fi alocata aeroportului iesean se ridica la 10 milioane lei. Anul trecut, Executivul a mai alocat alte 10 milioane lei pentru proiectul de modernizare a Aeroportului, bani care au fost utilizati pentru intocmirea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic.

Lucrarile la soseaua de centura a Iasiului vor incepe pana la sfarsitul acestui an, iar lucrarile de modernizare si extindere a aeroportului vor demara in anul 2008, potrivit autoritatilor locale.


<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)