Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tarifele Metrorex vor fi ajustate cu aproximativ 9%

Tarifele Metrorex vor fi ajustate cu aproximativ 9%

 Tarifele Metrorex vor fi ajustate cu 8,56%, incepand cu 5 aprilie, pentru a acoperi inflatia pe perioada ianuarie 2008-februarie 2009, a anuntat, astazi, printr-un comunicat de presa compania.

Potrivit sursei citate, se va plati 2,5 lei pentru o cartela de doua calatorii, 25 lei pentru abonamentul lunar si 5 lei pentru un abonament de o zi.

Pretul de 8 lei pentru cartela de 10 calatorii va ramine neschimbat.

"Ajustarea tarifelor se face in conformitate cu O.U.G. nr. 36/2001, aprobata prin Legea 205/2002, privind regimul preturilor si tarifelor reglementate, care se stabilesc cu avizul Oficiului Concurentei, actualmente Directia Generala Ajutor de Stat, Practici Neloiale si Preturi Reglementate din cadrul Ministerului Finantelor Publice si se aplica la cartelele cu 2 calatorii, la abonamentele lunare si la abonamentele de o zi", se arata in comunicatul Metrorex.

Abonamentele lunare cu reducere de 50% pentru elevi si studenti se vor ajusta, in consecinta, incepand cu data de 5 aprilie 2009 la valoarea de 12,5 lei .Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1757 ori
Citeste mai multe despretarife abonament metrorex calatorii