Selena Romania prognozeaza vanzari de 6,3 milioane euro, pentru 2007

Miercuri, 03 Ianuarie 2007, ora 11:28
1021 citiri

Compania Selena Romania, unul dintre liderii industriei autohtone de spume poliuretanice, etansanti si adezivi, prognozeaza, pe fondul trendului ascendent al activitatii de constructii, o crestere a vanzarilor pentru anul 2007 de 27 la suta fata de 2006, ajungand la aproximativ 6,3 milioane euro, se arata intr-un comunicat al companiei.

'Domeniul in care activam, cel al constructiilor, cunoaste o efervescenta fara precedent in Romania, iar acest lucru reprezinta o oportunitate de dezvoltare extraordinara', a declarat Dorin Spataru, director general Selena Romania.

Selena Romania a introdus pe piata autohtona, in premiera in 2006, sistemul profesional de etansare, izolare si montaj pentru tamplarie termoizolanta - Tytan Eurowindow. Acest sistem este, conform celor de la Selena, singurul de pe piata din Romania care contribuie la aplicarea Directivei nr. 2002/91/CE a Parlamentului European si a Consiliului privind performanta energetica a cladirilor, obligatorie in Romania incepand cu 1 ianuarie 2007.

Pentru a sustine obiectivele propuse pentru 2007, o directie strategica de dezvoltare pentru Selena Romania va fi cea a adezivilor pentru pardoseli calde, mocheta, linoleum, PVC si parchet clasic prin oferirea unei game extinse pentru pardoseli calde flexibile, dar si printr-o oferta completa pentru montarea parchetului din lemn, ce va include amorse, lacuri si chit de umplere.

Pentru 2007, Selena Romania vizeaza o crestere a vanzarilor la produse de etansare siliconice acrilice, poliuretanice si speciale de 28 la suta, la adezivi de 65 la suta, pentru produse pentru protectia si conservarea lemnului cu mai mult de 100 la suta, iar pentru benzi adezive pentru constructii de aproximativ 130 la suta.

Selena Romania si-a inceput activitatea in octombrie 2000, fiind prima reprezentanta a Grupului Selena infiintata in afara Poloniei. Grupul Selena furnizeaza produse in peste 40 de tari de pe patru continente. Compania detine in prezent opt unitati de productie si 13 filiale in intreaga lume (Romania, Cehia, Germania, Ungaria, Kazakhstan, Ucraina, Polonia, Rusia, Slovacia, SUA, Coreea de Sud, Italia si Brazilia), producand si comercializand aproximativ 10 la suta din totalul spumelor poliuretanice la nivel global.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)