Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Invingatorii crizei, premiati la Topul National al Firmelor 2010

Invingatorii crizei, premiati la Topul National al Firmelor 2010

Camera de Comert si Industrie a Romaniei organizeaza joi, 25 noiembrie a XVII-a editie a Topului National al Firmelor, cel mai mare eveniment anual de premiere a elitei economiei romanesti.

Top-ul este reprezentativ pentru mediul economic din Romania.

Realizarea clasamentelor porneste de la procesarea de catre cele 42 de Camere de Comert si Industrie judetene, folosind o aplicatie informatica unitara  a datelor financiare depuse de cei 617.657 agenti economici la nivelul intregii tari,  pentru anul financiar 2009.


Aproximativ 140.000 dintre acestia au indeplinit conditiile de participare la Topurile judetene, 30.000 de companii au accedat in cele 42 de topuri judetene pe locurile 1-10.


Clasamentul Topului National cuprinde peste 2.000 operatori economici, clasati pe primele 10 locuri la toate domeniile, grupele si clasele de marime a intreprinderii dintre care 260 sunt castigatorii locului I.

Indicatorii de ierarhizare a competitorilor au fost cifra de afaceri neta, profitul brut din exploatare, rata profitului, eficienta utilizarii capitalului angajat si cea a resurselor umane.

Vor participa, pe baza de invitatie, laureatii Topului, personalitati ale vietii politice, economice si sociale, reprezentanti ai mass-media.

Incepand cu ziua premierii este disponibil catalogul Topul National al Firmelor 2010, editat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si care cuprinde baza de date completa a celor 2.000 de companii clasificate pe primele 10 locuri in Top.

Evenimentul se va desfasura joi, 25 noiembrie 2010, la Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Aula Candelabrelor, incepand cu ora 18.00.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1827 ori