Industria romaneasca de prelucrare a metalelor se reuneste la Demo Metal

Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 09:52
2858 citiri
Industria romaneasca de prelucrare a metalelor se reuneste la Demo Metal

Echipamente de prelucrare a metalelor pentru domenii specializate (industria automobilelor, aerospatiala, telecomunicatii, energie, inginerie), tehnologii avansate care pun accentul pe calitate, accesorii, materiale si produse la cel mai inalt nivel vor fi prezentate la singura expozitie dedicata sectorului de prelucrare a metalelor din Romania, Demo Metal.

Evenimentul va avea loc intre 24 - 27 aprilie la Romaero Baneasca si va reuni peste 50 de companii cu activitati in sectorul prelucrarii metalelor: materii prime si semifabricate, echipamente pentru taiere si debitare, prelucrare prin aschiere, prelucrarea tablelor, scule, sudura si consumabile, lubrifianti, spalare si finisare, tratamentul suprafetelor, aparatura de masura si control, software specializat. Lista completa a participantilor este disponibila pe www.demometal.ro.

Mai mult, incepand cu aceasta editie, tematica evenimentului va cuprinde si o sectiunea specializata dedicata echipamentelor, tehnologiilor si consumabilelor pentru sudura.

Fara precedent in cadrul unui targ tehnic din Romania, vizitatorii vor putea observa la Demo Metal 2013 un proces de fabricatie automatizat, sub forma unei linii de productie complete. Celula de flux tehnologic are ca scop furnizarea unui set de bune practici gata de implementat in productie.

Dincolo de conceptul de targ, Demo Metal reprezinta pentru specialistii din industrie o excelenta platforma de comunicare si informare. Organizate sub conceptul de "Know-How Transfer Forum, seminariile care vor avea loc la targ vor supune dezbaterii cele mai moderne si eficiente solutii pentru construirea unui mediu de afaceri eficient si a unei industrii productive.

Accesul la Demo Metal si la evenimentele conexe este permis prin inregistrarea la fata locului sau online, pe pagina de internet www.demometal.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#industrie prelucrare metale Romania, #expozitie Demo Metal 2013, #tehnologii prelucrare metale, #echipamente sudura , #Industria metalurgica