Participare de prestigiu la Conferinta Internationala infoALIMENT - Meat & Milk 2012

Miercuri, 05 Iunie 2013, ora 18:19
2136 citiri
Participare de prestigiu la Conferinta Internationala infoALIMENT - Meat & Milk 2012

Agentia infoALIMENT, detinatoarea celui mai mare portofoliu de colaboratori din domeniul Agriculturii si Industriei Alimentare din Romania, si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte vor organiza in perioada 13-14 iunie a.c., la Hotel Alpin din Poiana Brasov, Conferinta Internationala infoALIMENT, Meat & Milk 2012, evenimentul de referinta al anului in domeniul productiei si procesarii carnii si laptelui.

Lucrarile Conferintei se vor bucura de o participare de prestigiu. Astfel, in dimineata zilei de 13 iunie, vor sustine comunicari ministrul Agriculturii, domnul Daniel Constantin, precum si presedintele ANPC, domnul Bogdan Cristian Nica.

In ziua de 14 iunie va lua cuvantul domnul Achim Irimescu secretar de stat in MADR.

Vor mai sustine comunicari: Ionel Toma (APIA), Constantin Savu (ANSVSA), Dorin Cojocaru (APRIL), Stanca Tudor (APRCP) si Sorin Minea (Romalimenta).

Alaturi de acestia vor sustine prezentari reprezentanti ai Fondului de Garantare a Creditului Rural, BRD, Banca Comerciala Carpatica precum si reprezentanti ai unor companii de prestigiu din Industria Carnii si Industria Lactatelor.

Participarea externa va fi la fel de prestigioasa. Astfel, ArlaFoods va fi reprezentata de Steen Norgaard Madsen, EBLEX-BPEX, de Jean-Pierre Garnier si American Farm School de Evanghelor Vergos.

O noutate de concept in organizarea unor astfel de evenimente este programul infoTRIP. In cadrul acestuia, participantii la Conferinta Internationala infoALIMENT vor efectua vizite de documentare in ferme din judetele Brasov si Covasna. Astfel, in data de 13 iunie, vor fi vizitate fermele AlexDi Impex SRL- Stupini, si Prescom- Codlea, iar in ziua de 14 iunie va fi vizitata ferma Agricola Silvalim din Baraolt, Covasna.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#industria laptelui, #conferinta meat and milk, #Daniel Constantin meat and milk , #Industria laptelui