Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Primavara nu a adus si cresterea volumului lucrarilor de constructii

Primavara nu a adus si cresterea volumului lucrarilor de constructii


Volumul lucrarilor de constructii, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a scazut cu 4,5% in martie, comparativ cu luna similara din 2011, potrivit unui comunicat transmis joi de Institutul National de Statistica (INS).

Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, ca serie bruta, volumul lucrarilor de constructii a scazut cu 10,2%. Pe elemente de structura s-au inregistrat scaderi astfel: la lucrarile de intretinere si reparatii curente cu 17,2%, la lucrarile de reparatii capitale cu 9,7% si la lucrarile de constructii noi cu 8,2%.

Pe obiecte de constructii, s-au inregistrat scaderi astfel: la cladirile rezidentiale cu 19,5%, la cladirile nerezidentiale cu 13,2% si la constructiile ingineresti cu 5,6%.

Volumul lucrarilor de constructii, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna martie 2012, comparativ cu luna martie 2011 a scazut cu 4,5%. Pe elemente de structura s-au inregistrat scaderi astfel: la lucrarile de reparatii capitale cu 10,2%, la lucrarile de intretinere si reparatii curente cu 8,5% si la lucrarile de constructii noi cu 1,0%.

Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a crescut la constructiile ingineresti cu 1,0%. La cladirile rezidentiale si la cladirile nerezidentiale s-au inregistrat scaderi cu 19,2%, respectiv cu 12,3%.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 925 ori