Afacerile Continental au crescut cu 39,5% in T1

Miercuri, 28 Aprilie 2010, ora 12:18
1169 citiri
Afacerile Continental au crescut cu 39,5% in T1

Concernul Continental a inregistrat in primele trei luni din acest an o cifra de afaceri de circa 6 miliarde de euro, in crestere cu 1,7 miliarde euro, respectiv 39,5%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, a comunicat miercuri furnizorul international pentru industria automobilelor, precizeaza NewsIn.

Potrivit datelor prezentate in cadrul Adunarii Generale din Hanovra, rezultatul operativ rectificat (EBIT) are valoarea de 494 milioane euro si este cu mai mult de 650 milioane euro peste valoarea comparativa a trimestrului din anul precedent.

"Afacerea noastra s-a consolidat in primele trei luni ale lui 2010 in continuare.

Cifra de afaceri si rezultatul operativ constituie o baza foarte stabila pentru a atinge sigur obiectivele la nivel de concern asumate in 2010, chiar daca inca nu este previzibil cum se va dezvolta industria auto europeana in cel de-al doilea semestru", a declarat presedintele Comitetului Director Continental, Elmar Degenhart.

Grupul Automotive a realizat in primul trimestru o cifra de afaceri de aproximativ 3,8 miliarde euro si un rezultat operativ ajustat EBIT de 182 milioane euro.

Grupul Rubber a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 2,2 miliarde euro si un EBIT ajustat in valoare de 313 milioane euro.

#afaceri, #concern, #continental, #miliarde , #Industria auto